2018. január 13., szombat

Nyári tábor keresése

Időpont: 2018. július 26 - augusztus 5, esetleg egy héttel később.
Helyszín: Magyarország teljes területe

Egy több, mint 60 éve létező baráti társaság vagyunk, ahol jelen vannak az alapítók (75+ korosztály), illetve a negyedik generáció is, ahol egy-két éves gyerekek is vannak. A létszámunk a tábor ideje alatt 25-70 fő között változik, a sok év tapasztalat alapján kb. 450-480 éjszakát leszünk a táborban a 10 nap alatt. Első nap korán érkezünk (csütörtök), és az utolsó nap (vasárnap) is korán távozunk.

A korosztály összetettsége miatt már szükség van arra, hogy legyen épület is, mert az idősebb korosztály már nem tud sátorban aludni. Arra is szükség van, hogy legalább a szobák egy részénél bent legyen a WC és a fürdőszoba. A szobáknál azt látjuk, hogy 10-14 fő részére folyamatosan szükség van, de a maximális létszám felmehet 24 főre is. A szobákban, ha emeletes ágy van, akkor csak az alsó ágyakkal tudunk számolni, mert idősebbek veszik igénybe a szobákat. Kb. 6-8 szobára lenne szükség.

Sátrakat viszünk, a szobában alvók is meg tudják oldani az ágyneműt, ha szükséges. A sátrazók számára külső vizesblokkot keresünk 3-3 női-férfi WC-vel és zuhanyzóval. A sátrak számára jó lenne árnyékos hely.

Önellatóak vagyunk, ehhez rendelkezünk megfelelő felszereléssel (tűzhely, gázpalack, edények, étkészletek), de nincs hűtőszekrény, kb. 240 liter kapacitás kell. Konyhasátrakat tudunk felállítani, de szükség lenne egy konyhára is (a legjobb egy szabadtéri), ahol tudunk dolgozni.

Szükség van olyan helyre, ahova rossz idő esetén (eső) be tudunk menni mindannyian (max. 70 fő). Ez lehet kültéri is (csak legyen teteje), nem kell egy zárt szobának lennie. Szeretnénk, hogy közel legyenek egymáshoz a sátrak, a házak és a konyhai rész, ahol mindig nagy élet van. Minden reggel és este van zászló fel- és levonás, amihez szintén kell egy üres hely, de ha már ennyi sátor elfér, akkor biztosan lesz erre is hely. Sátrak tekintetében kb. 20-25 nagyméretű sátorral kell számolni, illetve összességében maximálisan kb. 20 autóval.
 
Az utóbbi években, ha lehetőség volt arra, akkor egyben béreltük ki a táborhelyet, és csak mi voltunk. Ez nem zárta ki, hogy egy-egy éjszakára beesett egy átutazó társaság. Költségek tekintetében, az adminisztráció egyszerűsítése miatt szeretnénk előre egy fix összegben megállapodni, amit a táborhelyért fizetünk, így nem kell folyamatosan nyomon követni az érkezőket és távozókat.
 
A mai világban elkerülhetetlen, hogy legyen mobil lefedettség, illetve megfelelő mobilinternet. Ha esetleg van WiFi, az a legjobb.
Programot szervezünk magunk, a mindenhol lehetséges városlátogatás, kerékpártúra és kirándulás mellett, ha van rá lehetőség, akkor evezünk, kisvonatozás, borkóstoló, stb., amit megszervezünk, de ha vannak ötletek, akkor szívesen vesszük őket.
 
Ha az Önök által üzemeltetett tábor/kemping megfelelőnek tűnik a fenti "követelményeknek", akkor kérem jelezzenek vissza az alábbi elérhetőségen: prajczer@geox.hu.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése